Pakej Alif Ba Ta
boyreadsbookinlibrary
Pakej Alif Ba Ta

Pakej Alif Ba Ta


RM80.00 | 1.970 kg | Tiada Stok

:: Nak ajar bayi anda bijak membaca AL-Quran? Pakej Alif Ba Ta ini dapat menarik minat si comel anda menyukai dan mencintai AL-Quran. Belajar sambil bermain dengan Puzzle Alif Ba Ta. Testimonial daripada Puan Rabiatul Nabila yang sudi berkongsi tentang perkembangan mengajar anaknya, Zahratul Iman.

"Dilatih sejak awal 3 bulan, dia memang menunjukkan minat. Bila saya tunjuk je flashcard memang dia akan membulatkan mata dan ikut saya menyebut walaupun bunyinya memang tak sama. In fact, kalau saya lambat bagi dia pegang kad, memang dia akan menjerit-jerit nyaring. Tengok pada respond dia, saya memang rasa dia cenderong belajar menggunakan flashcard. Sekarang saya dah ajar dia sampai huruf 'ya'. Tapi saya tak tekan sangat, saya ajar santai. Sambil mengajar sambil bergurau-gurau. Kadang-kadang saya selitkan juga dengan permainan lain bila mood dia tak baik, sebab takut dia boring."

Apa lagi, cepat order pakej mengajar al-quran ini sekarang juga! FREE 3 Poster Alif Ba Ta untuk 3 orang pembeli terawal.


ISI KANDUNGAN
1. Kad Imbas Alif Ba Ta
- Guna kad imbas dan layangkan kepada si comel anda secepat 2-3 saat untuk 1 huruf kepada setiap hari. Boleh dibuat bila-bila masa selepas mandi, selepas makan, sebelum tidur setiap hari.
2. Puzzle Alif Ba Ta
- Bagi merangsang daya fokus si comel anda. Aktiviti bermain ini memberikan ruang untuk berfikir dan fokus dalam pembelajaran.
3. Buku Bijak Alif Ba Ta
- Buku ini khusus membantu anak anak belajar mengenal huruf-huruf Al-Quran dengan cara yang menyeronokkan.
4. Kad Mari Menulis Jawi
- Ajar anak menulis dengan marker yang diberikan. Tulis atas kad dan padam. Anak-anak mesti suka.
5. Poster Alif Ba Ta
- Tampal poster pada satu dinding tumpuan si manja anda agar dia dapat lihat setiap hari. Hidupkan suasana pembelajaran Al-Quran di rumah pasti membantu!


TIADA TESTIMONIAL PENGGUNA
Sila gunakan Desktop untuk paparan terbaik

Gunakan kod ini jika anda ingin meletak gambar: [img]IMAGE-URL-HERE[/img]

 
Dasar Privasi | Terma & Syarat
© 2012-2017 Kiddie Funtime Ent. (RA0028170-X) Hakcipta Terpelihara.
Template originally created by Creating Website
Proudly powered by Blogger